CLUB BAROCK

SYN ZE ȘASE TRI, Abstract

20/05/2017 Petroșani, RO

Details

Time : 21
Venue : Club Barock
Address : Strada Carol Schreter nr. 7, Petrosani

SYN ZE ȘASE TRI – dupa mult timp din nou la Petrosani! Dupa zece ani de activitate concretizati in 3 albume de studio, numeroase concerte si turnee prin tara si prin strainatate, Syn Ze Șase Tri revine in locul pe care, acum aproape un deceniu, avea loc unul din cele mai frumoase concerte de la inceputurile existentei trupei.

Cantarea va cuprinde un show extins, cu treceri prin toata discografia trupei, dar si cu piese de pe al patrulea album, prevazut sa apara anul acesta.

Publicul va avea ocazia sa vada pe 20 mai noua formula Syn Ze Sase Tri live! Un show complet bloodstained black metal, cu atmosfera, decoruri speciale, un concert gandit sa satisfaca asteptarea fanilor nostri.

Trupa de deschidere: Abstract, una din cele mai originale formatii din Slovacia! Instrumental metal delicios, elegant, perfect pentru a intra in atmosfera!

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Sambata 20 mai, ora 21.00 (ora de la care se permite accesul publicului)